Avenue 44

De drijvende kracht achter Avenue 44 is Hans Roovers. Sinds zijn opleiding is de passie voor hout en interieur ontstaan. Na 15 jaar ervaring in de interieurbouw van jachten werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Het is begonnen met het zoeken naar materialen en het maken van meubels waarin hij zijn creativiteit kwijt kan. Zijn creativiteit en opleiding Meubel & Hout vormen de basis van Avenue 44. Het maken van meubels en het (her)gebruiken van oude materialen wordt steeds meer uitgebreid door de spullen die hij op zijn zoektochten kan bemachtigen. Voor het beschikbare materiaal wordt een passend ontwerp bedacht.  Avenue 44 stelt hoge eisen aan zijn producten zowel ten aanzien van de kwaliteit, de afwerking als het eindresultaat.

Projecten
Hans Roovers Directeur Avenue44

Werken bij Avenue 44

Avenue 44 is een ambitieuze groeiende interieurbouwer vol vakmanschap en passie. Vandaar dat wij vrijwel altijd op zoek zijn naar getalenteerde vakmensen die ons team willen komen versterken. Je komt te werken in de top van de meubelindustrie. Denk hierbij aan het interieur van luxe jachten, het hoge segment betreft woonhuizen in de particuliere sector en kantoren in de zakelijk markt. Je werkt in een overzichtelijk team met afwisselende werkzaamheden. Je stemt de werkzaamheden af met collega vakmannen om de werkzaamheden zo soepel mogelijk uit te voeren.

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging of ben je net klaar met je vakopleiding en spreekt onze organisatie je aan? Bekijk dan hier de actuele vacatures:

Graag ontvangen jouw persoonlijke motivatie en CV via info@avenue44.nl onder de vermelding ‘sollicitatie’, of gebruik  het contactformulier om met ons in contact te komen.

Het idee

Ontwerp

Maatwerk

Installatie & oplevering

Onze klanten vertellen..

Top kwaliteit maatwerk

S. Dillen

AVENUE 44 MAAKT ONZE DROOM WAAR

“Na een ingrijpende verbouwing aan ons huis, waren we toe aan een totaal nieuwe inrichting. Ondanks een aantal bezoeken in diverse winkels door het gehele land, hebben we nooit onze gewenste meubels kunnen vinden. Onze persoonlijke wensen heeft Hans in combinatie met zijn creativiteit naar een paar prachtige items kunnen vertalen. Buiten het feit dat de kwaliteit en afwerking subliem is, schuilt achter ieder item vaak een interessant verhaal. Deze combinatie alsmede de gezelligheid die Hans met zich meebrengt, maakt Avenue44 voor ons de ideale partner in het realiseren van onze droomwensen!
Voor een ieder die opzoek is naar een bijzonder prachtstuk in zijn of haar woning, raden wij Avenue44 aan. Hans nogmaals dank!”

Samen brainstormen over uw interieurinrichting?

Neem contact met ons op
Privacy beleid
Wij gebruiken cookies om uw ervaring tijdens het gebruik van onze website te verbeteren. Als u onze Services via een browser gebruikt, kunt u cookies beperken, blokkeren of verwijderen via de instellingen van uw webbrowser.
Youtube
Toestemming om inhoud weer te geven van -Youtube
Vimeo
Toestemming om inhoud weer te geven van -Vimeo
Google Maps
Toestemming om inhoud weer te geven van -Google